POLICARBONAT

POLICARBONAT COMPACT

Placi transparente, opale, bronze si embosate, disponibile in diferite grosimi si formate. La cerere, sunt disponibile placi cu film de protectie UV.

DETALII PRODUSE

POLICARBONAT STRUCTURAT

Gama variata de grosimi, structuri si culori, destinate acoperisurilor si invelitorilor, luminatoarelor, placarilor si zonelor vitrate.

DETALII PRODUSE

PANOURI CUTATE GRECA

Sistem modular din policarbonat cutat, Greca, ce se monteaza prin suprapunere cu panouri similare sau cu panouri metalice si termoizolante comune.

DETALII PRODUSE

SISTEM MODULAR COVERTECH

Panouri din policarbonat structurat, cu grosimi de 25 mm, 30 mm si 40 mm, ce se instaleaza prin suprapunere. Fata superioara coextrudata cu film de protectie UV.

DETALII PRODUSE

PANOURI MODULARE REVERS

Panouri modulare din policarbonat structurat, interconectate prin profile din policarbonat sau aluminiu. Ideale pentru acoperisuri si zone vitrate.

DETALII PRODUSE

PANOURI MODULARE NUT-FEDER, WALL

Sistem modular compus din panouri interconectate nut-feder, destinate peretilor si zonelor vitrate. Sunt disponibile variantele transparent si opac si accesorii de fixare.

DETALII PRODUSE

POLICARBONAT PROFILAT

Panouri rigide, rezistente la impact, cu o claritate sporita a luminii si un grad ridicat de transmisie a luminii.

DETALII PRODUSE

ABONARE NEWSLETTER

Inspira-te si fii la curent cu solutiile care raspund cel mai bine cerintelor afacerii tale.

Odata abonat la newsletter-ul Geplast vei primi informatii adaptate necesitatilor business-ului tau: ☑ informari cu privire la produsele disponibile in stoc, ☑ noutati materiale: game noi, finisaje si formate noi, ☑ aplicatii specifice domeniului de interes, ☑ modalitati de prelucrare a semifabricatelor plastice, metalice si compozite