Ce anume distinge placile acrilice PLEXIGLAS® ale renumitei companii Rohm de toate celelalte placi acrilice?

PLEXIGLAS®, in varianta sa originala, a fost creat in 1933 de catre Rohm GmbH. Gratie spiritului de pionierat, pasiunii pentru inovatie si anilor de experienta, acest material original a evoluat treptat spre o adevarata familie de produse. Azi, placile acrilice marca PLEXIGLAS® sunt disponibile in game specializate, destinate unor aplicatii diverse: de la productia publicitara, pana la industria aerospatiala. Culori inedite, finisaje si efecte remarcabile, proprietati superioare, alaturi de diversitatea de semifabricate disponibile: placi solide extrudate si turnate, tuburi si bare, etc.

Proprietatile deosebite il recomanda drept materialul ideal si pentru proiectele de semnalistica si design comercial.

PLEXIGLAS® pentru semnalistica

Experienta companiei Rohm GmbH clasifica PLEXIGLAS® drept prima optiune cand vine vorba de aplicatii specifice productiei publicitare.

Cu PLEXIGLAS®, logo-urile si reclamele luminoase isi pastreaza infatisarea initiala iar culorile raman vibrante pe perioade lungi de timp. Aceasta datorita rezistentei PLEXIGLAS® la radiatiile UV si nu numai. Materialul este protejat impotriva schimbarilor nedorite de culoare, dar si impotriva abraziunii si factorilor chimici sau fizici.

PLEXIGLAS® isi schimba culoarea

     

Cu solutia potrivita de iluminat, reclamele luminoase isi pot schimba cu usurinta culoarea de la negru, in timpul zilei, la alb, pe durata noptii. PLEXIGLAS® LED Black & White, spre exemplu, isi pastreaza suprafata in culoarea neagra pe durata zilei, iar cand iluminatul este pornit, odata cu lasarea noptii, reclama straluceste in culoarea data de LED-urile utilizate la iluminat, cee ce este ideal pentru a atrage atentia trecatorilor in orice moment al zilei. Proprietatile deosebite ale materialului permit distribuirea uniforma a luminii generate de LED-uri.

Culoarea se schimba prin urmare de la negru la alb, spre exemplu, sau de la negru la rosu – un efect ideal pentru elementele de semnalistica, al caror rol nu se rezuma doar la asigurarea vizibilitatii pe intuneric, ci si la captarea atentiei pe durata zilei. Mai mult, pentru aplicatiile interioare, se pot obtine efecte spectaculoase, in special in spatiile comerciale. Materialul acrilic permite productia de reclame dintre cele mai diverse si aduce un aport semnificativ la crearea unei impresii puternice, de lunga durata. Totul datorita luminozitatii si elegantei aplicatiilor pe care le poate reda.

PLEXIGLAS® pentru design-ul comercial

PLEXIGLAS® este mai mult decat o solutie pentru productia publicitara! Este maniera ideala de directiona atentia in zonele de interes. Imaginile de mai jos ilustreaza perfect modul in care PLEXIGLAS® poate fi folosit in zona de retail.

     

  

Elemente ce pot fi usor trecute cu vederea de catre clienti, prind viata cu PLEXIGLAS®. Placile transparente confera un grad ridicat de vizibilitate si pot oferi un nivel crescut de protectie, fiind recunoscute proprietatile ridicate de rezistenta la impact. Folosite la exterior, se  remarca printr-un nivel ridicat de rezistenta UV si la alti factori de mediu si isi pastreaza aspectul estetic pe perioade indelungate.

O gama inedita este PLEXIGLAS® OPTICAL, special conceputa pentru aplicatiile ce necesita rezistenta la abraziune si uzura zilnica. Este solutia ideala pentru spatiile cu trafic intens sau in proiectele ce necesita cu adevarat un aspect impecabil pe durate mari de timp.
PLEXIGLAS® constituie cea mai buna optiune in materie de design. Disponibil intr-o varietate de culori si grade de opacitate si difuzie luminoasa, materialul este solutia ideala pentru o varietate de aplicatii. PLEXIGLAS® este prezent peste tot, in jurul nostru: in spatii si centre comerciale, sub forma de pereti separatori in spatii de birouri, ca solutii de protectie in muzee sau ca geamuri cu rezistenta ridicata la socuri, in laboratoare. Diversitatea gamelor si proprietatile avansate, recomanda materialul drept solutia acrilica cu cel mai mare nivel de aplicabilitate.

Pentru mai multe informatii despre placile acrilice PLEXIGLAS®, va rugam sa accesati acest link.