In contextul actual, cand cerintele privind igienizarea spatiilor devin tot mai stricte, este esential ca suprafetele folosite sa fie atat estetice cat si performante. Placile CORIAN® combina gradul estetic sporit cu nivelul redus de intretinere, astfel incat sa permita redarea oricarui concept de design si a unei utilitati ridicate in spatii cu cerinte stricte in privinta nivelului de igiena, spatii precum cele specifice sistemului medical.

 

AVANTAJELE FOLOSIRII PANOURILOR CORIAN®

  • FLEXIBILE si VERSATILE: placile CORIAN® pot fi termoformate si texturate in functie de rezultatul dorit.
  • COMPACTE si REZISTENTE la PETE: petele nu patrund in material si cu o curatare corespunzatoare, placile Corian® nu permit dezvoltarea de mucegai, ciuperci sau bacterii.
  • DURABILE: rezista la utilizari frecvente si intense.
  • USOR DE INTRETINUT: blaturile de bucatarie, mesele si suprafetele sanitare realizate din Corian®, precum si obiectele sanitare, nu au imbinari care sa permita patrunderea murdariei sau a apei.
  • ESTETICA PLACUTA: Oo multime de culori si modele care sa raspunda cerintelor de design.

 

Placi CORIAN® in spatiile medicale cu nivel ridicat de igiena

Camera pacientilor: estetica placuta si nivelul ridicat de igiena pentru chiuvete si obiecte sanitare in sala de baie, peretii cabinelor de dus, blaturi, mese si rafturi.

Sala de operatii: folosite pentru peretii interiori sau ca blaturi, mese si chiuvete pentru personalul medical, placile si obiectele sanitare Corian® asigura un nivel optim de design si o suprafata non-poroasa, usor de curat si care nu permite patrunderea murdariei si a petelor specifice unei camere de interventii medicale.

Laborator si camere de analize: placile Corian® au o rezistenta superioara la agenti chimici si nu se deterioreaza la actiunea acestora. Mai mult, rezista la eventuale pete specifice unei camere de recoltare probe sau analize, precum sange, plasma si alte pete ce pot fi provocate de agenti de laborator.

Receptie si zona asteptare: un prim contact al pacientilor se stabileste in zona de asteptare. Placile Corian® pot fi folosite la design-un interior si permit redarea unor decoruri texturate, curbe sau plane cu un impact vizual sporit. Mai mult, aceste zone ce presupun si un trafic ridicat, impun si un nivel ridicat de igiena.

Zona de servire a mesei: alaturi de estetica deosebita, placile Corian® au si rezistenta sporita la temperaturi ridicate si la zgarieturi.

Sectia pediatrie si neonatologie: varietatea de culori a placilor Corian® permite redarea unui mediu placut, imbietor. Alaturi de formele diverse ce pot fi create, placile constituie o solutie ideala pentru amenajarea spatiilor destinate copiilor, in special cand vine vorba de unitati medicale. Cu atat mai mult in aceste spatii, este esentiala pastrarea unui nivel ridicat de igiena, cu nivel scazut de particule purtatoare de microbi si virusi.

Pentru zonele de tranzit sau camere de recuperare sunt esentiale solutiile de placari care sa reziste la zgarieturi si uzura si care sa-si pastreze aspectul pe durate indelungate.

Statii de igienizare a mainilor: blaturi si chiuvete incastrate Corian®, necesare in spatiile sanitare si zonele de igienizare a mainilor. Materialul isi dovedeste inca o data eficienta si contribuie la un mediu curat, igienizat.

Sali de baie pentru pacienti si vizitatori: Chiuvete, pereti, blaturi si partitii – pentru toate acestea, solutiile Corian® sunt esentiale in pastrarea unui nivel optim de igiena, in special in spatii sanitare destinate unui numar mare de persoane.

Mai multe detalii privind formatele si culorile disponibile, posibilitatile de prelucrare si utilizare, gasiti la reprezentantii Geplast. Contact GEPLAST >>

Detalii produs.