Acopera, ofera protectie la factorii de mediu, au rezistenta mecanica ridicata, au greutate redusa si se pot monta cu usurinta si pe suprafete curbe. Acestea sunt doar cateva dintre aspectele pentru care panourile din policarbonat structurat sunt folosite cu preponderenta la luminatoare.

In exemplul de fata, pentru pasarela de 75 m lungime ce face legatura dintre doua corpuri de cladiri ale unitatii medicale, au fost folosite placi din policarbonat structurat Marlon ST, placi cu grosime de 16mm si structura “triplu-perete”.

 

Pentru partea superioara a pasarelei, au fost folosite panouri gama Marlon ST Longlife – panouri a caror suprafata este co-extrudata cu film de protectie UV. In acest fel se asigura o temperatura optima si protectie la razele UV.

Panouri de culoare verde au fost folosite pentru lateralele pasarelei pentru obtinerea nivelului dorit de transmisie a luminii, dar si pentru obtinerea aspectului dorit, atat la interior, cat si la exterior.

Panourile gama Marlon ST Longlife sunt fabricate din policarbonat rezistent la socuri mecanice si la factorii de mediu. Sunt disponibile intr-o gama variata de structuri, grosimi si culori. Panourile se monteaza cu usurinta pe suprafete plane si curbe si sunt ideale pentru zonele si constructiile ce impun un grad ridicat de lumina naturala.

Materialul este fabricat la cele mai inalte standarde europene si se distinge prin:

  • Transmisie luminoasa ridicata
  • Claritate optica
  • Durata mare de viata
  • Izolare termica buna
  • Rezistenta la impact
  • Rezistenta UV si la factorii de mediu – gama de placi Longlife