O noua marca de placi acrilice extrudate este acum disponibila la Geplast: PLEXIGLAS®, brandul Evonik Industries.

Produsele PLEXIGLAS® se disting prin gradul sporit de transparenta ( 92% pentru placile incolore), calitatea excelenta a difuziei uniforme a luminii, consistenta culorii ( ex. PLEXIGLAS® XT Opal ) si, nu in ultimul rand, durabilitatea materialelor.

Renumite in toata lumea datorita calitatii superioare, placile acrilice extrudate PLEXIGLAS® au o gama larga de utilizare, de la constructia de componente pentru aeronave si pana la monitoare si ecrane, folosite ca bariere de sunet si in publicitate.

Spre deosebire de alte materiale similare, placile PMMA PLEXIGLAS® se remarca si prin comportamentul excelent la foc, protectia impotriva ingalbenirii si garantia de 30 ani oferita de producator.

Placile PMMA sunt disponibile intr-o gama variata de placi opace, translucente, transparente sau colorate. Totodata, incepand cu luna aprilie, in portofoliul Geplast, se gasesc si placi Opal cu dimensiunea de 2050×4050 mm, alaturi de placile standard de 2050 x 3050 mm.

Pentru detalii complete privind oferta si caracteristicile produsului, accesati pagina de produs sau adresati-va Reprezentantilor Geplast din zona de interes.