2,000 de participanti, din peste 40 de tari, si-au anuntat prezenta la editia 2019 a BAU Munchen. Materiale de ultima generatie, tehnologii si sisteme din domeniul constructiilor, vor fi prezentate in cadrul evenimentului, pe durata a 6 zile, pe o suprafata de cca. 200,000 mp.

Printre partenerii Geplast prezenti la eveniment, se numara si producatorul de origine britanica Brett Martin, recunoscut pentru marcile de panouri din policarbonat structurat si compact Marlon.

Echipa Brett Martin va fi prezenta in hala C2, standul 532, unde va prezenta gama de panouri din policarbonat – Marlon-, panouri destinate invelitorilor si zonelor vitrate. Alaturi de performantele mecanice si termice superioare ale produselor, se distinge si filmul de protectie UV ce poate fi co-extrudat pe suprafata placilor. Gama Marlon de panouri structurate, compacte si profilate din policarbonat, este completata de sistemul de policarbonat structurat ClickFix, proiectat special pentru acoperirea pe suprafete mari a zonelor ce impun protectie si lumina naturala, durata indelungata de viata si rezistenta mecanica sporita.

 

Detalii complete despre material: Marlon ST – policarbonat structurat, Marlon FS – policarbonat compact, Marlon ClickFix – sistem din policarbonat structurat, Marlon CS – policarbonat profilat.

 

 

Si Evonik si-a anuntat prezenta la BAU Munchen 2019, cu brand-ul de placi PMMA Plexiglas®. Disponibile intr-o varietate de game specializate, placile PMMA Plexiglas se folosesc tot mai frecvent in aplicatii arhitecturale, atat ca solutii pentru elemente si produse de iluminat interior si exterior, obiecte decorative, pereti interiori despartitori, cat si ca solutii pentru fatade. Material versatil si cu un aspect modern inedit, PMMA-ul marca Plexiglas este tot mai solicitat in proiecte arhitecturale si de design interior, datorita proprietatilor chimice si mecanice deosebite, dar si posibilitatilor variate de prelucrare si montaj.