In mai putin de 12 zile incepe editia 2020 a principalului eveniment de retail – EuroShop 2020. Intre 16 si 20 februarie, in Düsseldorf se vor aduna sub acelasi acoperis 2,300 de expozanti din peste 60 de tari, si sunt asteptati cca. 114,000 de vizitatori din toate colturile lumii. Evenimentul nu se rezuma doar la asigurarea unei retele de interactiune pentru profesionistii din retail, ci acopera si multe alte domenii și sectoare, ofera solutii inovatoare si abordeaza teme urgente, relevante pentru viitor, precum digitalizarea, robotica, sustenabilitatea sau impactul activitatii comerciale asupra climei.

EuroShop 2020 se desfasoara pe o suprafata de cca. 125,000 m², in 16 hale expozitionale, si este deschis vizitatorilor incepand de duminica, 16 februarie 2020, pana joi, 20 februarie 2020, in intervalul orar 10.00 – 18:00. In cadrul evenimentului, oraganizatorii isi propun sa acopere in intregime nevoile operatorilor din zona de retail si sa furnizeze totodata o multime de solutii inspirationale si raspunsuri la toate problemele pe care un retailer competitiv le poate avea.

Ce functii trebuie sa indeplineasca spatiile comerciale pentru a da randament in ziua de azi? Auto-servirea ca experienta si punctele de consum. Locatii “feel-good”. Ce urmaresc cumparatorii pentru a le atrage atentia? Raspunsuri si solutii la toate acestea si multe altele, pe durata celor 5 zile ale targului.

8 zone special dedicate

Tehnologia in Retail prezinta toate solutiile ce stimuleaza, surprind si incita cumparatorii: realitatea augmentativa, realitate virtuala, inteligenta artificiala, Internet-ul-Lucrurilor, Magazin Smart, plata prin intermediului mobilului si servicii cloudsunt temele care vor domina aceasta sectiune EuroShop.

Retail Marketing este punctul comun al creativilor din spectrul digital. Experienta si interactiunea consumatorilor, experienta de brand in magazinele fizice si virtuale, personalizarea ofertelor prin intermediul mobilelor, inteligenta artificiala si elementele de semnalistica digitala. Sectiunea Retail Marketing isi asteapta vizitatorii cu un spectru complet de solutii de interactiune digiatala personalizata si aprofundata cu potentialii cumparatori.

Comunitatea de solutii de iluminat va fi prezenta in cadrul EuroShop, alaturi de sectiunea Visual Merchandising – solutii eficiente si imbietoare de iluminat si platforme digitale, realitatea augmentata in spatiile comerciale si magazine virtuale.

Tot mai multe supermarket-uri si magazine de fashion isi atrag cumparatorii cu delicatese alimentare si servicii de catering. Din aceste considerente, targul acopera propria sectiune dedicata Echipamentelor pentru Servicii Alimentare– de la fast-food pana la preparate demne de stele Michelin.

Se adauga celor de mai sus Marketingul Evenimentelor si Expozitiilor si Managementul Energiei si Refrigeratelor ce propun  solutii economice si ecologice.

Si, nu in ultimul rand, se va trata tema “Shop Fitting & Store Design” care va cuprinde solutii de mobilier comercial, design si planificarea spatiilor comerciale, materiale si suprafete din zona de retail.


SOLUTII si MATERIALE PLEXIGLAS la EUROSHOP 2020

PLEXIGLAS® Optical HCM – Sticla acrilica a constituit materialul ideal pentru mobilierul comercial, multi ani la rand, multumita greutatii reduse si rezistentei ridicate la impact. Placile PLEXIGLAS® Optical HCM sunt noua propunere Rohm de versatilitate in design-ul comercial: prin folosirea directa a imprimarii digitale, placile pot fi personalizate conform cerintelor clientilor. Indiferent de efectul dorit, PLEXIGLAS® Optical HCM pot fi folosite cu succes. Suprafata mata-satinata este usor de curatat si rezistenta la zgarieturi si poate fi laminata.

PLEXIGLAS® Pure White – Alb pur fara nuante de gri sau galben. Pana acum, acest rezultat a fost greu de obtinut pentru materialele destinate iluminatului din spate. Pentru un alb stralucitor si o transmisie excelenta a luminii, Rohm a dezvoltat PLEXIGLAS® LED WH52 Pure White, un material nou cu efecte deosebite, greutate redusa si rezistenta mare la impact, ideal pentru iluminatul LED.

PLEXIGLAS® LED Black & White – materialul se poate defini succint in acest fel: negru pe timpul zilei si alb pe timpul noptii… sau rosu, verde… Posibilitatile sunt nelimitate. Odata iluminat, materialul isi schimba culoarea.

 

 

ABET LAMINATI LA EUROSHOP 2020

Abet Laminati va fi prezent la EuroShop 2020 cu solutii destinate designer-ilor de interior si creativilor. Colectia Abetlaminati 2019>2021 va fi prezentata pe durata celor 5 zile de expozitie: suprafete variate, versatile, sofisticate si care sa incite creativitatea. Standul AbetLaminati este conceput de Paola Navone si va avea in centru piese geometrice dedicate noilor suprafete smart si finisajului Ostuni.

 

BrettMartin vine cu solutii inedite de prezentare

Hala 1, Stand C61 – producatorul irlandez va fi prezent la EuroShop cu gama completa de foam PVC si panourile transparente din policarbonat. Materialele din portofoliul BrettMartin sunt fabricate in scopul usurintei in utilizare, personalizare si montaj si se disting prin calitate superioara si versatilitate. Proprietatile materialului recomanda marcile BrettMartin in semnalistica specifica sectorului comercial, constructia de standuri si panouri expozitionale, cat si mobilierul comercial.

 

INTERIOR COMERCIAL IN TREND: caramida aparenta, Roben

Solutii ce nu se demodeaza nicicand – placi decorative din caramida aparenta, fabricate de Röben – cea mai mare companie producatoare de ceramica, cu capital privat. Producatorul de origine germana continua sa investeasca in toate unitatile de productie, in special in dezvoltarea noilor produse cu atentie deosebita asupra gamelor de culori si finisaje. “Putem pune la dispozitia oricarui client produsul pe care si-l doreste,” spune CEO-ul Wilhelm-Renke Röben. “Arhitectul care doreste sa-si lase amprenta asupra proiectului, asociatia de locatari care respecta un buget strict si beneficiarul ce viseaza la casa mult dorita. Pentru fiecare situatie gasim intotdeauna solutia potrivita.”