Gasiti mai jos o lista cu cele mai frecvente intrebari pe care ni le adreseaza clientii nostri inainte de achizitia acestor placi:

  • Aceste pavimente contin elemente sau substante ce pot pune in pericol sanatatea?

Nu. In procesul de productie a pavimentelor compozite Decodeck® pe care le comercializam, nu sunt folosite elemente sau substante ce pot dauna sanatatii sau mediului inconjurator.

  • Sunt alunecoase?

Datorita striatiilor dispuse pe toata suprafata placilor, pavimentele Decodeck® nu permit alunecarea nici in situatia in care un strat de apa acopera suprafata pavata.

  • Ce echipament este necesar pentru instalarea pavimentelor Decodeck®?

Montajul acestor pavimente nu necesita instrumente speciale. Placile pot fi prelucrate si montate cu scule clasice de gaurire, taiere si fixare.

  • Pot fi folosite ca substructura?

NU! Decodeck® nu trebuie folosite ca substructura!

  • Pot fi instalate direct pe o suprafata plana?

Nu. Acest tip de montaj nu este recomandat. Pentru a permite un minim de ventilatie, se recomanda montarea placilor pe grinzi.

  • Ar trebui gaurite inainte de fixarea cu suruburi?

Daca folositi suruburi clasicela fixarea pavimentelor Decodeck®, se recomanda sa gauriti inainte placile pentru a permite suruburilor sa fixeze corespunzator placile. Pentru instalarea facila si corecta a pavimentelor se recomanda folosirea clemelor speciale cu prindere ascunsa.

  • Pot fi curatate aceste pavimente cu apa la presiune?

Da. Pentru a preveni deteriorarea suprafetei este recomandata o presiune de max. 80 bari. Este esential sa aplicati jeturile de apa pe lungimea placilor.

  • Cum pot fi indepartate eventualele zgarieturi?

Prin folosirea simpla a unui șmirghel fin pe zona afectata. Acesta trebuie aplicat pe lungimea placii, respectiv pe directia striatilor. Dupa curatare pot aparea mici diferente de culoare intre zona curatata si restul placii. Aceasta eventuala diferenta va disparea in timp dupa expunerea la factorii de mediu.

  • Cum influenteaza apa sarata pavimentele Decodeck®?

Acest tip de paviment este rezistent la apa sarata si prin urmare poate fi folosit si in zone unde produsul are contact cu apa sarata sau apa dulce ( ex. pontoane, docuri, debarcadere…). Fiind rezistent si la apa cu un continut sporit de clor, pavimentul Decodeck poate fi folosit cu incredere si la pavarea spatiilor din jurul piscinelor private sau destinate publicului larg.

Daca aveti si alte intrebari legate de acest produs, accesati mai multe informatii AICI sau luati legatura cu Reprezentantii Geplast.