CORIAN® Solid Surface

Placi minerale compozite, Corian® Solid Surface, destinate aplicatiilor orizontale si verticale de interior. Disponibile in variantele de grosimi: 6 mm (aplicatii interioare verticale) si 12 mm (aplicatii orizontale).

Materiale compozite cu umplutura minerala densa, durabile si usor de personalizat prin termoformare si decupare CNC. Materialul este deja consacrat pentru proprietatile fizice si chimice deosebite: este dur, omogen si neporos, nu putrezeste si nu se exfoliaza, este rezistent la agenti chimici, nu este toxic sau hipoalergenic, se curata cu usurinta si se intretine facil.

Versatil

Permite realizarea unor suprafete orizontale, fluide si tridimensionale, a obiectelor si instalatiilor sanitare, obiectelor de mobilier si decorative.

Non toxic

In cazul expunerii la foc, materialul nu emana gaze toxice, CORIAN® numarandu-se printre cele mai putin toxice materiale.

Termoformabil

De ce sa te limitezi la colturi cand poti reda forme curbe? Panourile au un comportament excelent la formarea la cald si pot reda cu usurinta o varietate de forme.

6 mm (aplicatii interioare verticale) si 12 mm (aplicatii orizontale).

UTILIZARE: interior

Disponibile chiuvete CORIAN si cazi de baie, alaturi de accesorii.

Solicita lista cu modele standard de obiecte sanitare minerale CORIAN.

In cazul expunerii la foc, materialul nu emana gaze toxice, CORIAN® numarandu-se printre cele mai putin toxice materiale.

Avantajele folosirii Corian®

Durabil

Corian® isi pastreaza aspectul si rezista la impact si la eventuale taieturi de suprafata, ce pot aparea pe durata folosirii.

Rezistent

Corian® s-a remarcat de-a lungul anilor, ca un material versatil si rezistent, atat ca solutie pentru aplicatiile casnice, cat si in spatiile comerciale. Corian® nu se delamineaza si nu permite infiltrarea lichidelor.

Usor de curatat si intretinut

Placile minerale Corian® au suprafata omogena ce nu permite patrunderea murdariei si prafului. Semnele si petele de pe suprafata placilor se indeparteaza usor cu un material abraziv fin si cu solutie obisnuita de curatare.

Omogen si igienic

Corian® are suprafata omogena si igienica. Suprafata neteda nu permite lichidelor sa patrunda in material si se curata cu usurinta. Materialul nu permite aparitia bacteriilor si mucegaiului. Placile Corian® sunt curate si igienice.

Reparabil

Suprafetele Corian® se pot repara cu usurinta si sunt ecologice. Petele si zgarieturile pot fi corectate cu usurinta, fara sa lase urme vizibile.

Imbinari invizibile

Imbinarile sunt netede si etanse, nu sunt vizibile (si multumita adezivilor disponibili in culoarea placii) si nu permit patrunderea murdariei, pastrand nivelul ridicat de igiena.

REFERINTE

Solicita oferta

MA INTERESEAZA:

 Placi 6 mm Placi 12 mm Obiecte sanitare Adeziv Corian Nu stiu

CANTITATEA ESTIMATA:

 pana in 50 mp peste 50 mp

DESTINATIE:

 Doresc sa ma abonez la newsletter

Geplast va utiliza datele inscrise mai sus in conformitate cu Politica de confidentialitate .