COMPANIA

Cu un portofoliu de peste 1,000 de produse, Geplast reprezinta in Romania producatori de prestigiu din Europa precum: 3AComposites, Brett Martin, Parklex, ArGeTon, fibreC, Kommerling, Evonik Industries, Design Composites, Kaysersberg Plastics si multe alte marci de renume.

Dezvoltarea si diversificarea gamei de produse, alinierea permanenta la tendintele pietei si investitiile sustinute in sistemul logistic sunt elementele ce au condus la dezvoltarea Geplast si la consolidarea increderii clientilor si a partenerilor.

Prin cele 12 puncte de distributie Geplast furnizeaza solutii si materiale inovative pentru industria publicitara, aplicatii industriale, constructii si arhitectura.

3 divizii sub acelasi acoperis

Productie Publicitara

Prin Divizia de Publicitate si Constructii Geplast ofera materiale tehnice sub forma de placi si materiale flexibile specifice productiei de materiale publicitare de mici si mari dimensiuni. Portofoliul este completat de o gama vasta de tabla si profile din aluminiu, placi din policarbonat, materiale vacuumabile si termoformabile si alte materiale compozite de calitate superioara specifice unor aplicatii variate.

Plastice Industriale

Divizia Plastice Industriale incorporeaza materiale plastice specializate destinate aplicatiilor industriale, portofoliul fiind alcatuit din polietilena, polipropilena, placi PVC-U si PC, placi, blocuri si tuburi acrilice (PMMA), placi din poliviniliden florurat (PVDF), poliamida PA6 si poliacetal, materiale de calitate superioara si cu proprietati avansate, specifice aplicatiilor industriale specifice.

Arhitecturale

Geplast Arhitecturale furnizeaza o gama variata de materiale si sisteme pentru fatade ventilate si placari exterioare, pavimente si pardoseli, design interior si finisaje, acoperisuri si invelitori. Gama de produse se distinge prin tehnologii si proprietati de ultima generatie ale materialelor compozite, folosite in proiecte de anvergura din tara, atat industriale si comerciale cat si proiecte de decor si finisaje.

Din 1994

De peste 20 de ani crestem alaturi de partenerii nostri, parcursul nostru fiind redat in cadrele de mai jos.

Acoperire nationala

Acoperire nationala

12 locatii in tara, distributie nationala

Cauta cea mai apropiata locatie Geplast

Servicii Geplast

PROIECTARE SI EXTRUDARE PROFILE SPECIALE

Realizam la cerere profile speciale din aluminiu, conform schitelor si specificatiilorclientilor. Profilele dupa desen/schita, au o forma special conceputa, avand o proiectare individuala si se realizeaza din aliaj AlMgSi0,5 stare F22 , cu lungime standard de 6000 mm.

MAI MULTE DETALII >>